tiistai 9. toukokuuta 2017

Kuvausta Linnansaaressa.



Sunnuntai aamuna aikaisin kamppeet autoon ja ei muuta kuin menoksi kohti Linnansaarta. Edellisenä päivänä on karttaan merkattu lentoalue ja kartta sähköpostilla lennonvalvontaan koska on tarkoituksena ylittää alueen max 50 metrin lentokorkeus. Laitteet lentokuntoon ja kilautus Oulun lennonjohtoon. Ensimmäisessä kuvassa ollaan suoraan Tähtitornin yläpuolella ja korkeutta on se dronen max 150 m. Aika pieneltä näyttää torni 150 metriä yläpuolelta katsottuna.
Aamun ilma mitä parain lentokeli. Tuuli 1.5 m/s  -1° C pientä pilvisyyttä 10.0 km tämä klo 7:00.
Kuva on napattu 4K videolta. 




Tässä koko leivos . . . Tähtitorni komeudessaan . Ainoa rumennus tuo kyltti "avoinna". Jos aikoo saada kuvaa jonnekin eteen päin niin pitäisi saada fiksattua pois. Katotaan kuinka käy ?









Tämä kuva on leikattu videolta.

Samoin tämä "kaksi tornia"
Tässä muutamia kuvia sunnuntai aamulta ja tilanne muuttuu koko ajan kun kevät alkaa viheriöimään maisemaa. Jos tässä kerkeäisi sorvata jutun aamun muista kuvista. Jos jotain kommenttia tai kysyttävää niin alla kommentointi laatikko siihen tekstiä tai arthakk@yahoo.com


2 kommenttia:

  1. Se varmaan lohduttaa, ettei siinä kyltissä lue OPEN eikä OPEN 24/7, mikä voitaisiin tietenkin tulkita niin, että Tähtitornin kahvila on auki vain kerran vuodessa: heinäkuun 24. päivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin mainoksia ja kylttejä on joka paikassa . Näillä kuvatoimistoilla vain ei kelpaa kuvat joissa on mainoksia tai tekstejä. Mainoksia ja ihmisiä joutuu poistamaan kuvista jos meinaa että kelpaavat . Esim noissa isoissa konttilaivoissa on satoja kontteja ja melkein jokaisessa kontissa teksti että on niissä kumittaminen :D

      Poista