keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Etualalla Kuusiluoto . . . kuulin kerrottavan

               18.2.2017 jälkee klo 16:00 pilvinen pimeä päivä.


Tulipa heti sellainen paikka tai alue josta ei ole aiemmin ollut noin nimenä tietoa. Paikka on tietenkin tuttu noin keskeisellä paikalla oulussa ja varsinkin nuorempana paljonkin tullut liikuttua siellä. Kuusiluoto ja taaempana on Hollihaka. Näin "Oulua tutuksi" Oululaisillekin. Jos tuntuu että kirjoittelen aivan totuuden vierestä niin oikaiskaa.
Puiston laidassa on urheilutalo ja siitä alavasemmalle lukio, mutta mikä on tämä pitkä vaalea rakennus vasemmalla alalaidassa ?


 Sää -2.0º C melko pilvistä mutta ei sada 1 m/s lounaasta lunta 42 cm . Säätiedot eivä ole tunnetusti Oulun keskustasta vaan Pellonpäästä. Toinen mahdollisuus on Vihreäsaari , mutta siellä meri muuntaa noita tietoja kun joutuu dronelle katselemaan tuule nopeuksia. Mutta nythän meinaa unohtua EFOU säätidot eli Oulun lentoasema. Sieltä saa aina tuoreet tiedot ja mutkan kautta historia tietoja myös.


Niinpä niin ja joopa joo tässä tämä kuva mitä lähdin rakentelemaan. Kuvat kaksi ylimmäistä on kaapattu 4K videolta . Kuvan laatua heikentää hämärä iltapäivä . Lähempää katsottuna kuvat ovat melko rakeisia 100% . Lähinnä menevät jotenkin näin kuvaruudulta katseltuna. 
4K video on kuvattu dronella. Phantom 4 pro. Lightroom + Photoshop.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti