keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Voihan video Kauppilanranta

Nyt tuli kuvattua Kauppilan rantaa ja tätä osaa kastellista mikä on ollut listalla jo pitemmän aikaa. Tämä nyt talviotos joka kerrataan kesällä. Nyt on muutamalla rainalla kokeiltu kuinka saadaan yhdistettyä Gopro actiokameran Nikon järjestelmäkameran ja Phantom 4 pro dronen kuva ja videomateriaali ja jotta homma ei alkaisi tuntua liian helpolta samaan salattiin sotkettu vielä Zoom H1 tuomaan ääniraitaa. Clipit eivät saisi olla kovin pitkiä sillä näistä muodostuu herkästi kovin suuria paketteja ja pitemmät vievät muokkauksessa ja käsittelyssä paljon aikaa. 😴





Kolme ensimmäistä kuvaa Gopro videolta kaapattu.


Tämä kahdesta drone kuvasta liimailtu.

Sää aivan kiva ja aurinko pitkästä aikaa hieman kurkisti horisontista , mutta kurkisti kuitenkin. Oulun lentoasema kertoo säätä näin  12:20  26. tammikuuta 2018   -3º C  tuuli lounaasta 11.1 km/h   3.1 m/s  selkeää . . . että semmosta tarinoivat.






Meniköhän nuo kadut ja kujat oikein , no ainakin sinnepäin.


Liitto, 19.08.1917, nro 150, s. 4
Kansalliskirjaston Digitoidut aineistot

Sieltä huutamaan puimakonetta pärehöylää tai vesipumppu.  Taitaa olla vähän myöhässä jos nyt lähtee vaikka juosemalla. Liito tuli luettavaksi vähän myöhässä , mutta parempi myöhään kuin sitä ennen silloinkaan . . . vai miten semeni


Kansan Tahto, 13.08.1913, nro 182, s. 4
Kansalliskirjaston Digitoidut aineistot

Jos tämä Juho Mustosen Polkupyöräliike on sama kuin Mustosen pyörä Oy Rautatienkadulla niin sieltähän näitä saa sähkölyhtyjä . Voihan Ko. tuote ehkä olla jo hieman vanhentunutta mallistoa. En ainakaan muista nähneeni aivan äsken liikenteessä.


Kansan Tahto, 13.08.1913, nro 182, s. 4
Kansalliskirjaston Digitoidut aineistot

Olisipa mielenkiintoista tietää tuotiinko t.l. konttoriin puotettu rahakukkaro ja jos tuotiin niin oliko sisältö tallessa. Katontervaajalle olisi hommia ja vuokrattavana huoneisto kaikilla nykyajan mukavuuksilla. Tulleepa mieleen , että mitähän nuo mukavuude ovat silloin olleet . Ei varmaankaan ilmainen nettiliittymä . . . Pakkahuoneenkatu 19 siihenhän on rakennettu 1912 - 1913 Oulun järjestötalo. Nyt alkaa historia humisemaan niin kovin , että ompi parempi lopettaa tai joudun kohta museosivuille selaamaan talon historiikkiä.
Semmosta tälläkertaa. Eipä muuta kuin Joopa . . . joo.

arthakk@yahoo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti