maanantai 5. helmikuuta 2018

Dronen kuvasatoa Kauppilanrannasta.

Oulu Oulujoki Finland
Dronella kuvattu.

Tässä vielä muutamia kuvia Kauppilanrannasta. Kuvia kertyy jokaisesta kohteesta kassillinen . . . no ainakin pieni pussillinen joista on ns. huonoja kuvia  50 %. Riippu vähän kohteesta ja ilmanalasta.

Oulu Oulujoki Finland
Dronella panoraama

Nämä kuvat avautuvat  Flickr sivulle ja siellä on lisää tämän rannan kuvia + muuta.
Oulu Oulujoki Finland
Drone ja muutaman kuvan liimailu panoraama.

Oulu Oulujoki Finland
Dronella

Aurinko paistoi niin matalalla puiden latvoissa ,että ei meinannut saada kuvaa onnistumaan auringon suuntaan. Tämä parin kuvan panoraama ja väkisin väännetty laightroomissa. Joopa . . .joo.

Silloin ennen leikkeleitä.
Kaiku, 14.04.1928, nro 87 , s. 2
Kansalliskirjaston Digi toidut aineistot
n. 4686 viikkoa / 89.81 vuotta sitten.

Valitettavasti näissä vanhojen lehtien arkistoinneissa on joskus / usein / harvoin huonosti luettavia sivuja , mutta onhan näillä lehdillä jo ikääkin.Yleensä ottaen aivan hyvää jälkeä ovat digitoinnissa tehneet.



Kaleva, 16.08.1929, nro 187, s. 2
Kansalliskirjaston Digitoidut aineistot
n. 88,5 vuotta / 1061,5 kuukautta sitten



Pohjan Voima, 12.04.1925, nro 83, s. 3
Kansalliskirjaston Digitoidut aineistot
Tästä on aikaa n. 92 v 9 kk 3 pv

Lääkärit ja Erkkolanperä. Toissailtana sattui eräässä perheessä Erktoolanperäillä vakavamipilaatuinen sairastumistapaus. Tämän johdosta käännyttin useiden kaupungissa asuvien lääkärien puoleen avunpyynnöllä. Muitta kenellekään näistä ei sopinut lähteä, vaan kehoitti pyydetyistä itse kukin kääntymään toisten puoleen. ja niin sai sairas olla tuskissaan ilman apua. Asian johdosta soitettiin, jo poliisilaitokselilekin, mutta sielläkin ilmoitettiin, ettei heilä Ole oikeutta pakoittaa lääkäriä lähtemään.




Kaleva, 05.02.1925, nro 28, s. 4
Kansalliskirjaston Digitoidut aineistot

Urakkaa on tarjottu n. 93 vuotta sitten. Kukahan nappasi urakan ja kauanko tuossa hommassa meni. Aikaa on laskettu näissä leikkeissä ajankohtaan 05.02.2018.
Siinäpä sitä tällä kertaa. Pitänee tuumia josko pitänee uusi ryhmä näille leikkeleille ja noille ym. kuville ja jutuille.  Katsellaan kuunnellaan ja mietitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti