sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Aallonmurtajalta torneihin päin.

Meinasin malttaa mutta empäs malttanut olla laittamasta näitä samana päivänä otettuja kuin edellisessä blogissa olleet fotot Toppilasta. Nämä on otettu täältä aallonmurtajalta päin kohti torneja. Tämä ensimmäinen pystykuva on niin kuin ainoa varsinainen valokuvaksi otettu. Nämät pitkulaiset panoraamat on pätkitty videosta tehdystä "kilometri panoraamasta" vai joku muuko se on . . . niihän mää taisin sanonkin.




Tämä tässä yläpuolella on n. minuutti kaksikymmentä sekunttia pitkä "video panoraama"





Kolme seuraavaa raamaa on tuo video kolmessa osassa. Niin kuin joskus olen tunnustanut ihastuksekseni panoraamat niin eipä siitä mihinkään pääse vaan ihastukseni on vain syventynyt. Tähän on tuonut lisä maustetta tuo kun pääsee ottamaan kuvia hieman ylempää. Tietenkin suuri tekijä on millä katselee näitä raamoja. Minä käsittelen näitä pc:llä ja suurilla näytöillä. Paljon blogini seuraajista käyttää kännyköitä ja tabletteja kyllä se onnistuu niilläkin. Aina välillä pitää itsekin vilkaista tabletilla ja kännykällä missä mennään.






Seuraavat neljä hieman isompina paloina mutta  samalta video pätkältä.


Siinä vielä salmea. Saapi nähdä milloin alkaa nousemaan torneja tähän niemennokkaan ja kottikärryillä maata lissää tuonne aallonmurtajan päähän eiköhän sinnekin pytingin saisi.
Nyt on tullut taas Toppilaa enemmän kuin lääkäri määrää jotta katotaanpa mitä sitten keksitään.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti