keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Valkiaisjärveltä foto . . . pari

6.lokakuuta 2017 iltapäivällä  +9º C  1.1 m/s  pohjoinen sadekuuroja.

Drone 2 kuvaa panoraama

Kärpän kohdalla sitten alkoi satamaan ja Kumpulankankaalla tuli vettä oikein tosissaan aivan maahan saakka. Oli aikomus käväistä vielä Valkiaisjärvellä dronen viime kertaisella nopean pakenemisen paikalla. Meinasin ajaa ohi mutta käännyin kuitenkin järvelle päin. Sade loppui pitkän suoran puolessa välissä mutta tummia pilviä vetelehti Kiimingistä päin pikku hiljaa. Hetken itseni kanssa neuvoteltua päätin lentää ainakin yhden pienen kiepin ja katsoa tuleeko kompassi "error". Mietiskelin kuinka nopeasti saan sateen tullessa kopterin ehjänä auton peräkonttiin . . . ei nyt aivan suoraan vaan välilaskun kautta. 

Drone 4K

Puiden välistä kohti järveä  ilmoitus "Strong interference"

Drone 4K

Siinä tuli jarrut päälle oli unohtunut etäisyys 50 m.  Nyt nopeasti muutama kuva  sillä lätäkön pintaan ilmestyy jo renkaita.

Drone 4K

Puiden välistä parkkipaikalle etsien kuivaa kohtaa. Kopteri kenttään ja nopeasti niskasta kiinni ja autoon. 

Nikon D5500 Tamron 16-300

Nikon D5500 Tamron 16-300 tuplakuva

Drone "selfie"

Siinä sitä Valkiaisjärveä. Uimareita ei näkynyt ja itselläni ei ollut mitään halua märkään ja nyt jo varmaan kylmään veteen. Dronelta muutama "Strong interference" varotus mutta GPS pysyi päällä eikä kompassi tehnyt katkoja. Sade teki lennosta sellaisen pikaisen kiepautuksen mutta . . . Joopa joo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti