lauantai 13. tammikuuta 2018

Voihan video rantareitti 2



Tässä reitti ja alla clippi. Käydään pikaseen vilikaseen Kirkkotien venevalkamaa.

     




Videolta kaapattua kuvaa ja semmotista 0 keliä. Dronella kuvattu.




Videolta kaapattua kuvaa ja katse Oulujokea alaspäin. Dronella.




Videolta kaapattua kuvaa eikä niin kaksista, mutta tuosta näkee että rantatien hommat etenee hyvin sukkelaan . . . tai joutuisaan . . . kyllä siellä videon otto hetkellä jokin liikahti. 😋



Tämä on sellainen kuvauksellinen pihapiiri jota kuvasin viime vuonna loppukesästä. Mihin vuodenaikaan tahansa niin löytyy aina kuvauksellista maisemaa ja jotain uutta varsinkin kun ottaa kuvia kopterilla hieman maajalkaa korkeammalta. Drone RAW eli DNG. Niin tämähän on tietysti Oulujoen pappila ja taustalla kastellin rannassa häärivät kaivinkoneet.



Dronella DNG.


Nikonilla panoraaman vasen puoli. Oikea puoli oli osassa 1.




Kinoksen takana Oulunsuun pirtti. Nikon raw. Toivottavasti edellä oli hieman mielenkiintoista katseltavaa tai ainakin katseltavaa nykyisille ja entisille Kastellilaisille sekä myös muille.




Kaiku, 17.11.1927, nro 266B, s. 34
Kansalliskirjaston Digitoidut aineistot


Makea kahvila missähän on sijainnut Kastellissa. Vintage Oulu ryhmäläiset jos tietoa niin  voisiko saada murusen.





Liitto, 31.05.1921, nro 120, s. 1
Kansalliskirjaston Digitoidut aineistot


Tuossa lehdessä oli Oulusta pitkä esitelmä ja oli siinä sen tekijän nimikin , mutta enpä nyt jaksa muistaa. Tärkeän näköinen herra niin on viisasta tekstiäkin , mutta eiköhän tuo esimerkki riittäne tuosta asiasta. Jos jotakuta kiinnostaa niin Liitto 31.05.1921 Nro 120 kertonee lisää tai sivun väsääjältä voi tiedustella tässä privaatti osoite : arthakk@yahoo.fi          



Pohjolan Työmies, 23.09.1925, nro 113, s. 2
Kansalliskirjaston Digitoidut aineistot



MUTTA SITTEN ! Jumankauta mitä rosvoja Piiraisen makasiinista polkupyörä kähvelletty eikä siinä vielä kaikki . Osuuskaupan kellarista tonnin edestä kalosseja. Olisi tuon luullut rittävän, mutta vielä piti ruveta länträämään limsan kanssa kellarissa keskellä yötä.  Taas tulee kysymys mieleen, että missä oli vuonna 1925 Osula Kastellissa.

Siinä tämän kertainen mitä keksitään ensi kerraksi Joopa . . . joo.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti