keskiviikko 26. elokuuta 2020

Sr3 keulilla ja perässä 25 vaunua "halkoja".



Junien tarkkailua tutussa Pikkaralan aseman maastossa. Yksi videon pätkä ja muutama leike junan tiedoista tältä kohdalta noin että myös muualta.


Aikataulu Kontiomäki - Oulu Nokela . Tulihan se sieltä kun jaksoi oottaa.





Pitää kääntää tuo nopeuskäyrä toisinpäin niin vastaa tuota karttaa. Pellettijunat näyttää matkaavan n. 60 - 70 km/h jotta radanvarressa asukkailla pysyvät taulut seinällä ja kristallikruunut katossa . . . kuulemma. Eipä nuo niin jytise vaikka vieressä seisoo kun ohi menee.


Tämä "halkojuna" on pitätellyt vauhdin piilossa ja pysytellyt melkein koko matkan alle satasen. Lieneekö tämä lasti ollut menossa Oulun sellukeittiölle vai Kemiin. Jos oikein tarkasti yritin tiirata tuota kuormaa niin . . . sanoisin että havupuita ja koivuja ?  



Kartat, kulkutiedot ja aikataulu löytyvät linkistä:   Junan kulkutiedot

Julia sivusto linkistä:  Juliadata


  
Hiukan Pikkarala tietämystä. Oli myös kopteri ilmassa mutta tämä matalalla ollut ilta aurinko teki pientä jippoa valotukselle, mutta siitä sitten toisen kerran. Tämä on kuvattu Sony FDR-AX53 videokameralla.
Jos löytyy virheellistä tietoa tai muuta huomauttamista ym. niin sitä otetaan mielellän vastaan tämän blogin alalaidassa olevaan laatikkoon tai face sivulle.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti